Graphicsleader s’integra a la marca d’Hinojosa Embalatge Group

• A partir d’ara, Graphicsleader, adquirida en 2020 per Hinojosa, unifica la seua marca al logotip del grup
• Hinojosa Embalatge Group conjumina la fortalesa d’un gran grup internacional i la flexibilitat i proximitat al territori, podent garantir a nivell local els màxims estàndards de qualitat i servei que caracteritzen a la marca

València, 19 de setembre de 2023.- Hinojosa Embalatge Group fa un nou pas en el seu procés d’expansió i consolidació internacional en el sud d’Europa amb la integració en la seua identitat visual de la portuguesa Graphicsleader. A partir d’ara, totes les seues operacions es faran sota el logotip del grup.

Aquesta mesura, que constitueix el pas natural després de l’adquisició de la companyia en 2020 per part d’Hinojosa, contribuirà a projectar una sòlida imatge en tots els territoris en els quals el grup és present, i a reforçar la transparència i transmetre una major confiança als seus clients nacionals i internacionals. Tot això amb la fi última de garantir a nivell local els màxims estàndards de qualitat i servei que caracteritzen a la marca.

Aqueix objectiu és possible gràcies al model descentralitzat de gestió d’Hinojosa Embalatge Group, que li permet anticipar-se i respondre a les necessitats dels seus clients, oferint una atenció flexible, àgil i humana. I sempre buscant l’excel·lència en el disseny i la fabricació de solucions d’envasos i embalatges sostenibles, sota els principis de l’economia circular i amb la tecnologia més avançada.
Graphiscleader forma part de la divisió de consumer embalatge d’Hinojosa, especialitzant-se en la fabricació d’envasos especials i impressions d’alta qualitat destinats al lineal. El seu enfocament se centra en els sectors d’alimentació, gran consum, cura personal i tèxtil i compta amb un equip de més de 175 empleats.

L’experiència local de Graphiscleader i els seus valors de sostenibilitat i orientació al client han sigut claus per a la consolidació de la marca fins a la seua adquisició per part d’Hinojosa, així com per a escometre aquesta transició amb èxit.

Sobre Hinojosa Embalatge Group

Hinojosa és una companyia líder en el disseny i la fabricació de solucions sostenibles d’embalatge. Amb més de 75 anys d’història, el seu model es basa en els principis de l’economia circular.

Gràcies a la innovació permanent i a la cerca de l’excel·lència, el grup no ha deixat de créixer de la mà dels seus clients, generant valor compartit i experimentant un important impuls en els últims anys amb la seua aposta per la internacionalització. Hui compta amb 2.500 empleats i 19 plantes de producció situades a Espanya, Portugal i França, conjuminant la fortalesa d’un grup global amb la proximitat al territori. La companyia va tancar 2022 amb una facturació de 820 milions d’euros, un 27% superior respecte a la de 2021.

El propòsit i l’acompliment d’Hinojosa és generar impacte positiu allí on opera, contribuint a un major benestar comú. Perquè no sols es tracta de fabricar el millor envàs, sinó de cuidar tot el que li envolta.

No hay comentarios

Dejar respuesta