L’IES Dr. Lluís Simarro de Xàtiva continua rebent nous alumnes dins del projecte Erasmus+

L’IES Dr Lluís Simarro va començar la seua activitat escolar la setmana passada rebent a nous alumnes i donant la benvinguda als que ja formaven part de la comunitat educativa en anys anteriors. 

Aquest curs l’alumna,  Ainara Montell Pujol s’ha avançat unes setmanes al inici del curs respecte als seus companys/es. Aniara va viatjar el passat  21 d’agost a Alemania concretament a la ciutat de Norden per tal de realitzar una estada de llarga durada (2 mesos), aquestes estades estan dins del projecte Erasmus + que  l’institut Simarro comparteix  amb el centre alemany i que ja està fent des del curs 2020.

Aquestes experiències  fan créixer als alumnes tant a nivell personal com  acadèmic i des del Simarro volen continuar fomentant-les. 

Els projectes Erasmus són molt enriquidors per a tot l’alumnat i aquest curs comencen rebent la visita d’alumnes alemanys el proper diumenge dia 24 fins  al 2 d’octubre. Tot el professorat de l’equip Erasmus+  ja estan treballant en les activitats per tal de planificar una setmana de treball col.laboratiu i gaudir d’una experiència inoblidable per a tots els alumnes participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta