L’esportista xativina Paula García Boix participarà a la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica a Bucares

Designada PAULA GARCÍA BOIX, amb la Selecció Nacional per a la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica a Bucarest (Romania) del 10 al 16 octubre 2023.

La gimnasta del Club Taekwondo Xàtiva. Secció Gimnàstica, PAULA GARCÍA BOIX, ha sigut seleccionada per la Real Federació Espanyola de Gimnàstica (RFEG), per a participar en la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica, a celebrar a Bucarest (Romania), del 10 al 16 octubre del present any.

Amb aquesta Copa del Món,l’esportista xativina, ha sigut convocada per a representar a Espanya en tres ocasions durant l’any 2023: Copes de Món al Japó, Portugal i Romania, obtinguen la internacionalitat, amb la selecció nacional de gimnàstica aeròbica.

Cal tindre present que el pròxim mes de novembre, se celebra la gran cita de l’any amb el Campionat d’Europa a Turquia, en la qual, previsiblement, serà convocada nostra magnífica gimnasta.

Amb aquesta important cita esportiva, finalitza una excel·lent temporada dels/les gimnastes del Club Taekwondo Xàtiva. Secció Gimnàstica, reprenent les competicions a l’octubre d’enguany, amb els XLII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana 2023-2024: Fase Municipal del nivell de promoció.

Foto adjunta: La gimnasta Paula García juntament amb la Directora Tècnica del club Loles Ballester.

No hay comentarios

Dejar respuesta