Canals convoca una reunió informativa sobre el pressupost 2018

La Regidoria de Govern Obert de Canals ha preparat, per al proper dijous 8 de febrer a les 19:00 de la vesprada, una reunió a la Casa de Cultura Ca Don José per a explicar a tots els interessats el funcionament del Pressupost 2018.

A la sessió es farà una exposició de com és el pressupost, en què consisteix i de quina manera es treballa. Així mateix, s’aprofundirà també en la procedència dels 9.196.328,61€, quantitat que conforma els fons i en els ingressos que es destinen a cada àrea. D’altra banda, els participants podran conèixer de primera mà els capítols i les inversions, així com els terminis amb els quals es treballa a l’hora de fer els pressupostos.

Per al regidor de Govern Obert, Andreu Lluch, la finalitat «és treballar en el pressupost perquè la ciutadania el conega i es familiaritze amb ell». A més a més, una vegada explicat el pressupost «la intenció és fer noves reunions a les pedanies i alguns barris, per a, finalment, poder treballar sobre el pressupost de manera participativa».

No hay comentarios

Dejar respuesta