Fran Ferri, Reis Gallego i Adrià Sisternes s’integraran a la nova executiva de Més Compromís

A més a més, l’Alcaldessa de Montesa, Analia Juan, s’integrarà a la comissió de garanties i l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, al Consell Nacional.

Finalitzat el congrés de la refundació, tres militants de la Costera, Fran Ferri -actual síndic de Compromís a les Corts-, Reis Gallego -actual secretària de sectorials de Compromís- i Adrià Sisternes -assessor de l’ALE a Brussel·les- s’integraran a la nova executiva de Més Compromís, principal partit de la Coalició Compromís i antic Bloc Nacionalista valencià. Integrats a la candidatura d’Àgueda Micó que va rebre un ample suport de vora dos terços de la militància, Gallego, Ferri i Sisternes treballaran junts a l’àrea de coordinació institucional que dirigirà la xativina Reis Gallego.

A més a més, altres dos militants de la Costera s’han incorporat a les tasques directives del partit. Analia Juan -alcaldessa de Montesa- serà part de la comissió de garanties i Vicent Muñoz-alcalde de la Font de la Figuera- serà part del Consell Nacional, màxim òrgan del partit entre congressos. A aquest es sumaran en breu les conselleres i consellers que es triaran al congrés comarcal que es celebrarà al mes de juliol.

No hay comentarios

Dejar respuesta