El Fons Valencià per la Solidaritat celebra el seu 25 aniversari amb el suport de la Diputació

El Fons Valencià per la Solidaritat celebra proper dilluns 25 anys de contribució al desenvolupament de països empobrits, a més de sensibilitzar a la societat valenciana de les problemàtiques que pateixen. La seua seu a Xàtiva acollirà una setmana carregada d’activitats, així com la presentació de la seua escola de drets humans en el cantó Ibarra, Equador.

Xelo Angulo, presidenta del Fons, i Hilda Herrera, regidora del municipi d’Ibarra, han detallat l’agenda festiva al diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur. “La Diputació de València sempre ha sigut un dels nostres socis”, ha explicat Angulo després de la trobada.
Lideresa en moviments estudiantils i defensora dels drets de la dona, Herrera és una de les convidades per a presentar l’Escola Permanent de Drets Humans, enfocada en la formació dels joves del municipi equatorià.

Cal recordar que, el president de la Generalitat, Ximo Puig, participarà dilluns en el Convent de Sant Domènec de Xàtiva en el 25é aniversari del Fons Valencià per la Solidaritat. L’acte, que començarà a les set de la vesprada, repassarà la trajectòria històrica i el treball actual del Fons en països com Bolívia o Equador.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + 8 =