La Font de la Figuera i Ecovidrio fomentaran el reciclatge durant les festes de Moros, Cristians i Contrabandistes

L’Ajuntament de la Font de la Figuera i Ecovidrio, entitat encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, posen en marxa una campanya per a la promoció del reciclatge d’envasos de vidre durant les festes de Moros i Cristians i
Contrabandistes 2017.

La iniciativa, que es desenvoluparà entre el 7 i el 10 de desembre, pretén conscienciar la ciutadania de la Font de la Figuera i especialment a les filaes sobre la importància de separar selectivament el vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, s’han instal·lat diversos contenidors personalitzats amb la imatge de la campanya als voltants dels quartelillos. De fet, des de l’Ajuntament es tractarà la possibilitat que algun d’ells siga fixe.

A més, es comptarà amb diversos educadors que informaran els festers del procés del reciclatge del vidre i sel’s obsequiarà amb algun detall d’Ecovidrio.

Segons les últimes dades disponibles (2016), La Font de la Figuera va reciclar una mitjana de 29,45 quilograms de vidre. Respecte a la taxa de contenerització, La Font de la Figuera se situa amb una mitjana de 162 habitants per contenidor, comptant en l’actualitat amb un total de 13 iglús per als residus d’envasos de vidre instal·lats al municipi.

No hay comentarios

Dejar respuesta