Obertes les inscripcions del curs Community Manager a Canals

Totes les persones interessades a participar del curs Community Manager poden inscriure’s passant pel departament d’ADL de l’Ajuntament de Canals o amb el FORMULARI ONLINE (https://goo.gl/y5gfAm).

Aquest curs proporciona formació d’una professió emergent que cobreix les necessitats de les empreses per desenvolupar la seua imatge en l’àmbit digital gestionant les xarxes socials i consolidant-se en Internet.

La formació es realitzarà el dia 3 de desembre, de 9:30h a 14:30h i de 17:00h a 20:00h. Està pensat per desempleats i persones en actiu, independentment del sector al que pertanyen amb l’objectiu de donar resposta a un dels requisits fonamentals en molts llocs de treball actuals.

El regidor de Promoció Socioeconòmica i alcalde de Canals, Ricardo Requena, ha assegurat que “amb aquest curs es cobreix una mancança de formació que molts candidats tenen a l’hora de trobar feina i pot marcar la diferència per a optar a un lloc de treball”. A més, «per a aquells que actualment estan treballant, aquest curs pot proporcionar-los una espenta i millorar el seu treball diari».

Les inscripcions poden fer-se al departament d’ADL de l’Ajuntament que també respondrà qualsevol dubte a través del correu info.adl@canals.es o amb els telèfons 962 240 126 (extensió 2) i 664 518 773.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − once =