Èxit de participació en la III calçotada popular organitzada per Gent del Mercat

La plaça del Mercat de Xàtiva va acollir, en el matí del diumenge, una nova edició de la calçotada popular organitzada per Gent del Mercat, amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, que va suposar un gran èxit de participació.

Els organitzadors atribueixen aquest èxit al bon dia que va eixir, al fet de que hi havia animació infantil per als més menuts i finalment als calçots, collits eixe mateix matí per vendre-los a cuinar-los a la plaça.

IMG_7343En aquest sentit, el productor José Guerola va assegurar que «aquesta calçotada cada vegada va a més». De fet, es van vendré més de 1.500 calçots.

Per la seua banda, Pepe de Fontana va assegurar, en nom de Gent del Mercat q»estem molt contents pel gran nombre de gent que s’ha donat cita a més els calçots s’han venut molt bé».

D’altra banda va recordar que l’objectiu principal «és dinamitzar la plaça i que per aquest motiu hi ha un projecte d’activitats amb l’Ajuntament per tal de promocionar la plaça del Mercat els dissabtes i diumenges de matí».

No hay comentarios

Dejar respuesta