L’aparcament del pavelló de Voleibol de Xàtiva va acollir, passat diumenge, la celebració del dinar de germanor de les falles de Xàtiva amb la participació de pràcticament la totalitat dels col·lectius fallers i la presència destacada de les Falleres Majors de la ciutat, Carla Sanchis i Teresa Aparicio.

IMG_0063Alberto Ordiñana, vicepresident primer de la Junta Local Fallera de Xàtiva, ha explicat que degut a l’increment de nombre d’assistens, al voltant de 980 persones es va decidir canviar l’ubicació de l’any passat, el Jardí de la Pau, per l’aparcament del pavelló de voleibol. A més, ha comentat que «es tracta d’un espai ample i tancat que ens ha permés ubicar unflables per als més menuts».

IMG_0116Per la seua banda, el president de la JLF, Jesús González, va assegurar que l’acte ha sigut un «èxit» i es va reafirmar en la idea de que funciona millor com a dinar que com a sopar.

Tots els assistents al menjar van gaudir amb l’excel·lent actuació de l’orquestra La Fiesta, que té un repertori musical per a tots els gustos.

Els fallers afrontaren la jornada disposats a compartir un dinar i una vesprada a mena d’aperitiu d’allò que serà la setmana gran de les falles i que va estar amenitzada per l’orquestra ‘la Fiesta’.

No hay comentarios

Dejar respuesta