Èxit de la IX Matinal Motera organitzada per la falla Ferroviària

El passat cap de setmana es va celebrar un dels primers actes de Fira de Xàtiva

La comissió Ferroviària va realitzar la IX Matinal Motera Fira d’Agost, que va tindre lloc a l’estació d’autobusos de Xàtiva i que va comptar amb la participació de més de 460 motos, que van anar arribant paulatinament desde les nou del matí.

L’organització va repartir a cada assistent una samarreta, un bocata i un refresc.
Tots els moters presents van realitzar una eixida per els carrers de la ciutat fins al Castell, on van poder refrescar-se, per a després tornar al lloc de partida on es van sortejar diferents regals dels col.laboradors. També es van donar diversos premis als moters: la moto més sorollosa, la més bonica, la més sexy, la més runosa…. per a fer entrega d’estos premis es va comptar amb la participació de les  fallares majors de Ferroviària, Maria, Sara i la reina de la fira Laura Llorens, acompanyada per les seues cort d’honor..

Des de la comissió de la Falla Ferroviària i després de celebrar la IX Matinal Motera, “volem agrair en primer lloc a tots els col·laboradors de la matinal motera, els quals tots els anys ens ajuden a poder preparar aquest gran dia. A tots els fallers que han estat ajudant abans i després de celebrar aquest dia per fer que aquesta edició haja sigut la millor de totes, gràcies a la Falla Ferroviària. Aquesta matinal no seria el mateix sense tota la gent que fa presencia aquest dia tan important per a nosaltres, gràcies a tots els assistents pel seu comportament, la seua paciència en moments d’espera i per fer que cada any esta matinal siga més especial. Per últim agrair especialment a la Policia Local de Xàtiva, per la seua professionalitat, saber portar a tota la gent i col·laboració amb els organitzadors. L’any que bé farem el 10é aniversari, així que ho celebrarem amb més ganes si cap i amb més sorpreses. De nou gràcies a tots els que amb la seua col·laboració encara que siga mínima fan que aquest dia siga possible. Fins a l’any que ve”!!

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 3 =