Ignacio Blanco participarà en l’encontre d’EU amb els veïns del Bari Nord-Oest

El Barri Nord-Oest de Xàtiva acollirà, dissabte, un encontre obert amb el veïnat per tal de donar a conèixer les propostes que des d‘Esquerra Unida en coalició ‘A La Valenciana’, es tenen previstes portar endavant al seu programa electoral.

L’acte comptarà amb la intervenció d’Ignacio Blanco, exdiputat autonòmic d’EUPV de qui recordem, va centrar el seu treball polític en la constant denúncia de la corrupció i el balafiament dels diners públics.

Per últim prendrà la paraula el coordinador d’Esquerra Unida Xàtiva i primer tinent d’alcalde a l’Ajuntament, Miquel Lorente, que exposarà les línies bàsiques del programa d’Esquerres que aquesta coalició «vol per millorar la vida de la gent davant aquestes Eleccions Generals». Lorente ha valorat la importància d’aconseguir “la transformació de la societat, que aquesta prenga partit per tal de defensar els seus interessos, que siga part activa d’una nova forma de fer política que ja està instaurant-se amb els governs del canvi com el de Xàtiva”.

L’acte tindrà lloc al carrer Abú Masaifa, al peu de la Xemeneia, junt al local de l’Associació de Veïns del Barri Nord-oest, este dissabte a partir de les 19:00h.

No hay comentarios

Dejar respuesta