EU Xàtiva viatja al míting de Garzón a Alacant

EU Xàtiva ha organitzat un viatge a Alacant per participar en el míting que la coalició Unidos Podemos ha organitzat per a demà divendres de vesprada.

L’interés mostrat des del col·lectiu de Xàtiva així com de poblacions veïnes ha desbordat les previsions d’assistència inicial. D’aquesta forma ja s’ha omplit un autobús de més de 50 places així com diversos vehicles particulars amb els que el col·lectiu de simpatitzants, amics i militants es desplaçaran a veure els seus candidats.

Al míting està prevista la intervenció de Mònica Oltra per Compromís, Pablo Iglesias de Podemos i Alberto Garzón d’Esquerra Unida, les tres formacions que es presenten a les eleccions en conjunt amb el lema “la victòria de la gent” i també sota el títol “ A la Valenciana” formula que ha donat un resultat «molt positiu» en l’actual govern de canvi al País Valencià.

Malgrat estar quasi totes les places disponibles cobertes, encara hi ha una llista d’espera per si hi ha baixes d’última hora i es poguera donar cabuda a més persones interessades en anar-hi. En tot cas cal posar-se en contacte amb Esquerra Unida Xàtiva com més aviat millor.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta