Espectacular actuació de Miguel Poveda en les Nits al Castell de Xàtiva

El cantant barcelonès va commoure al públic el passat dissabte en la inauguració del festival internacional de promoció turística de Xàtiva

El passat dissabte 6 de juliol Miguel Poveda va inaugurar amb la seua actuació una nova edició del Festival Internacional Nits al Castell que organitza l’Ajuntament de Xàtiva.

Des del primer moment, a pesar dels indicis de pluja i calor que ennuvolaven l’ambient, es va preparar tot perfectament per a l’ocasió. Miguel Poveda va mostrar des de l’inici del concert les ganes de passar-ho bé i d’entregar-se al públic per fer de l’actuació, una nit especial. I no és per a menys, el cantant va fer gala d’un emotiu i enèrgic directe combinat amb una excel·lent posada en escena.

Amb una veu impecable, Miguel Poveda va destinar la primera part del concert a cantar cançons dels seus últims discs com «Oda a Walt Whitman» o «Canción de la muerte pequeña» i la segona part, més emotiva, va profunditzar en alguns estils flamencs amb un públic molt entregat al cantant. Amb la satisfacció que li produïa cantar a Xàtiva com va transmetre al concert, la seua implicació amb el públic va ser excel·lent, interactuant amb tots ells de principi a final. Gràcies a l’ambient de l’espectacle, Miguel Poveda va aprofitar per improvisar dos temes més i fins i tot, baixar amb el públic, allargant així la màgica velada.

Una nit inoblidable per a la ment dels espectadors, plena de bona energia i il·lusió, que va fer que tots els assistents tornaren a casa amb un gran somriure.

Els pròxims concerts de Nits al Castell seran Karmen Souza (aquest pròxim dissabte 13 de juliol), Els Pets (dissabte 20 de juliol) i Manel Fuentes (dissabte 27 de juliol).


En Castellà:

Miguel Poveda inauguró el festival Nits al Castell con una actuación espectacular

El cantante barcelonés conmovió al público el pasado sábado en la inauguración del festival internacional de promoción turística de Xàtiva

El pasado sábado 6 de julio Miguel Poveda inauguró con su actuación una nueva edición del Festival Internacional Nits al Castell que organiza el Ayuntamiento de Xàtiva.

Desde el primer momento, a pesar de los indicios de lluvia y calor que nublaban el ambiente, se preparó todo perfectamente para la ocasión. Miguel Poveda mostró desde el inicio del concierto las ganas de pasarlo bien y de entregarse al público para hacer de la actuación, una noche especial. Y no es para menos, el cantante hizo gala de un emotivo y enérgico directo combinado con una excelente puesta en escena.

Con una voz impecable, Miguel Poveda destinó la primera parte del concierto a cantar canciones de sus últimos discos como “Oda a Walt Whitman” o “Canción de la muerte pequeña” y la segunda parte, más emotiva, profundizó en algunos estilos flamencos con un público muy entregado al cantante. Con la satisfacción que le producía cantar en Xàtiva como transmitió en el concierto, su implicación con el público fue excelente, interactuando con todos ellos de principio a final. Gracias al ambiente del espectáculo, Miguel Poveda aprovechó para improvisar dos temas más e incluso bajar con el público, alargando así la mágica velada.

Una noche inolvidable para la mente de los espectadores, llena de buena energía e ilusión, que hizo que todos los asistentes volvieran a casa con una gran sonrisa.

Los próximos conciertos de Nits al Castell serán Karmen Souza (este próximo sábado 13 de julio), Els Pets (sábado 20 de julio) y Manel Fuentes (sábado 27 de julio).

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 2 =