AXATEA Xàtiva celebra el seu primer any de vida

El 12 de juliol, AXATEA celebra el seu primer any de vida amb un acte musical y poètic. A les 8 de la vesprada en la Casa de la Joventut de Xàtiva (Carrer Montcada), arrancarà l’acte musical i poètic que comptarà amb la participació de les cantants Mónica Grau Gironés i Hjaider Azocar, i comptarà amb la participació dels músics: María Vallés Iborra, Yana de Vuyst, Marta Gironés Camús, Daniel Rovira Martínez.

Paraules de fang donarà veu a les poesies escrites per persones amb el TEA i familiars, així com d’altres poetes que han escrit sobre aquest tema. Amb aquest acte, AXATEA (Associació de Pares i Mares de persones amb Trastorn d’Espectre Autista de Xàtiva) vol visualitzar el seu treball per la consecució de recursos, per facilitar la vida a les persones amb TEA i a les seues famílies; així com visualitzar el Trastorn d’Espectre Autista a la societat, per fer veure que es pot conviure amb persones amb el TEA amb normalitat, només sabent en que consisteix trastorn.

AXATEA ha vingut a donar resposta a l’aflicció i la necessitat de moltes famílies que tenen algun membre amb TEA. Aquestes persones ara poden trobar orientació i recolzament en un grup de persones que no solament entenen la seua situació, sinó que els ajuden a trobar respostes. AXATEA, que començà en Xàtiva, ara mateix és un referents per a les persones amb TEA de La Costera i de La Canal de Navarrés.

No hay comentarios

Dejar respuesta