Diaridigital.es- DiariXàtiva, pública el seua inèdit Especial Falles de Xàtiva 2022

Amb múltiples notícies i reportatges de la setmana gran fallera

Diaridigital.es – DiariXàtiva, ha llançat l’Especial de Falles de Xàtiva 2022, de gran colorit i repercussió, que anuncia ja la intensitat i el gran ambient d’aquests festejos tan esperats a la ciutat.

Per a gaudir del nostre Especial Falles 2022 has de punxar sobre el Bàner superior que es troba en la portada, Especial Falles a Xàtiva 2022.

En aquest Especial els lectors podran trobar tota la programació i la informació dels diferents comissions de la ciutat.Però especialment destaquen les Galeries d’Imatges de tots els actes organitzats per la Junta Local Fallera, fotografies de tots els monuments de la ciutat i de les Falleres Majors de Xàtiva 2022, Patricia Viñes i Marives Puchades, les seues corts d’Honor i acompanyants.

Aquesta publicació inèdita inclou a més la programació de les festes josefinas, totes les informacions rellevants de l’exercici faller així com les notícies i reportatges elaborats per Diaridigital.es -DiariXàtiva, durant la setmana gran de les Falles.

Cada dia són més els lectors que ens segueixen en Internet i en les xarxes socials. Un any més, Diaridigital.es-DiariXàtiva, reflecteix l’esperit festiu d’unes celebracions tradicionals repletes de color, música, ambient i pólvora.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × cinco =