Xàtiva ha perdut la connexió ferroviària directa i diària amb el centre de Madrid

Lorente ha criticat «la passivitat i el desinterés del govern municipal» en la restitució de la connexió

El portaveu de Xàtiva Unida en l’Ajuntament, Miquel Lorente, ha informat sobre la suspensió i no reinstauració del servei diari de trens que uneixen Xàtiva i Madrid de manera directa. Xàtiva Unida ha afirmat que «Renfe i el Ministeri de Foment amb motiu de l’inici de la pandèmia van decidir suspendre la connexió directa entre Xàtiva i Madrid». Segons Lorente, aquesta és «una mala notícia» tant per als interessos de la nostra ciutat com per a la «resta de municipis de les Comarques Centrals que empren aquest servei» que s’afig al mal funcionament del servei de rodalies Al mateix temps, el regidor ha criticat «la passivitat i el desinterés mostrat per l’equip de govern» en un tema clau com és aquest.  

Finalment, des de Xàtiva Unida s’ha posat de manifest la necessitat d’obrir una taula de diàleg amb el Ministeri i Renfe, «per a aconseguir recuperar la mínima connectivitat que hi havia abans de l’inici de la pandèmica i que s’amplien els horaris del servei» .  

En aquest sentit, des de la formació xativina s’ha explicat que el seu grup parlamentari traslladarà aquesta petició al Ministeri però que «és l’alcalde qui ha de fer aquestes gestions». Per això, ha recomanat a Cerdà que «es preocupe més per la seua ciutat i la millora del servei de trens d’aquesta”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + once =