Enguera equiparà el solar de Piqueras amb l’ajuda de la Diputació de València

  • El president de la corporació provincial, Vicent Mompó, ha visitat este divendres el municipi de La Canal de Navarrés al costat de l’alcaldessa, Matilde Marín, per a fixar les prioritats d’inversió en la localitat
  • Gràcies al finançament de la corporació provincial, l’ajuntament ha completat la renovació del camp de futbol municipal, el nou accés a la residència San Rafael i la millora de l’enllumenat públic

Divendres 20 d’octubre de 2023.- El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha visitat este divendres el municipi d’Enguera, a la comarca de La Canal de Navarrés, on ha estat acompanyat per l’alcaldessa Matilde Marín. Durant la trobada, tots dos han abordat les prioritats d’inversió que té l’ajuntament per als pròxims anys, a més de l’estat d’execució en el qual es troben les diferents obres finançades per la corporació provincial.

Després del recorregut per l’ajuntament i la signatura en el llibre d’honor, el president Vicente Mompó ha destacat que “continuem visitant pobles, coneixent la realitat de les nostres comarques i, sobretot, parlant amb les alcaldesses i alcaldes per a saber què és el que necessiten. És ací on ha d’estar la Diputació i per això estem recorrent la província de punta a punta”. Per part seua, l’alcaldessa Matilde Marín ha manifestat que “amb esta visita el president demostra la seua proximitat amb els pobles i ens fa sentir que som importants i se’ns escolta des d’una institució de la rellevància de la Diputació”.

Un dels assumptes que s’han tractat al llarg de la visita és el projecte d’actuació en el solar de la fàbrica de Piqueras per a equipar este espai, el qual inclou la construcció d’un nou aparcament. “Tenim previst crear un espai multiusos-auditori, a més d’espais amb finalitats festius”, ha concretat Matilde Marín. La inversió total per a escometre esta obra ascendix a 466.000 euros.

Altres qüestions que s’han tractat en la reunió han sigut la Feria del Aceite o el Festival Internacional de Órgano Pepe Cabezas, esdeveniments que Mompó ha assegurat que comptaran amb la col·laboració de l’ens provincial.

Altres inversions

L’Ajuntament d’Enguera ha rebut de la Diputació una mica més de 1,3 milions d’euros en el marc del Pla d’Inversions en els últims quatre anys, al que cal sumar una quantitat similar corresponent al Fons de Cooperació Municipal. Gràcies a estes ajudes, el municipi ha pogut dur a terme diferents millores com el canvi i renovació de la gespa del camp de futbol municipal, que ha suposat una inversió superior als 200.000 euros, o la millora de les instal·lacions d’enllumenat públic, així com el nou accés a la residència San Rafael, totes dos actuacions finançades per una quantitat superior als 100.000 euros.

A més, el consistori ha finalitzat, amb l’ajuda de la institució provincial, altres projectes com la renovació del sanejament d’aigües pluvials i del depòsit d’aigua potable del camp de futbol, així com nombroses actuacions en el nucli urbà de Navalón.

No hay comentarios

Dejar respuesta