En un mes ja s’han consumit la meitat dels bons de Xàtiva per al consum local

Els bons es van exhaurir la passada setmana i ja han suposat una inversió de 200.000 euros en els comerços i establiments de la ciutat

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha informat que ja s’han consumit la meitat dels bons locals al consum que s’han venut de cara a la campanya de reactivació econòmica per als comerços i establiments de la ciutat.

Els 10.000 bons que s’havien posat a la venta el passat 1 de juliol es van esgotar la passada setmana, a penes quatre setmanes després de l’inici de la proposta del «Reactivem Xàtiva», i en el primer mes d’activitat ja s’han canviat la meitat.

«Aquesta és una bona notícia perquè significa que ja hi ha 200.000 euros consumits en els comerços del nostre municipi a través d’aquest sistema. Un sistema que per a nosaltres està donant molt bon resultat i en el que s’han adherit un total de 300 comerços», ha manifestat Roger Cerdà.

L’alcalde de Xàtiva ha confirmat que la idea és tornar a traure a la venta una quantitat important de bons una vegada s’acabe el procés d’aquests, que poden consumir-se fins al 31 d‘octubre. «Ja estem treballant en una nova remesa a partir del 31 d’octubre, de cara a la campanya de Nadal, i poder seguir així reactivant d’una manera directa el consum i el comerç del nostre municipi».

En aquest sentit, arribat el moment s’obrirà un nou procés d’inscripció per a que aquells comerços i establiments que encara no estan inscrits en el programa puguen també sumar-se a la iniciativa, tot i que, segons ha afirmat Cerdà «pel moment són pocs els negocis que encara no formen part de la iniciativa i han preguntat per aquest tema al no haver-se apuntat a aquesta primera campanya per desconeixement o perquè no ho van considerar oportú».

S’està treballant, segons han confirmat fons municipals, en que aquesta futura campanya integre diferents bons al consum amb preus diversos, per tal de fer més accessible les compres en els xicotets comerços. Pel moment, Cerdà es mostra «satisfet» per la resposta de la ciutadania a aquesta campanya de bons al consum, la qual «està funcionant molt bé» en paraules del primer edil municipal.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × uno =