La ciutat de Xàtiva s’ha despertat aquest matí repleta de monuments fallers després de que artistes i fallers treballaren fins a altes hores de la matinada per tal de que els monuments estigueren hui a punt per tal de ser evaluats pel jurat i visitats pels veïns.

aspromivise-fallas-2018-5-diaridigital.esLa jornada d’ahir dijous va arrancar pel matí quan les Falleres Majors de la ciutat, Andrea Torres i Nerea Serrano, acompanyades per les seues corts i pels representants de la Junta Local Fallera de Xàtiva començaren a visitar diferents centres i col·legis per tal de participar en la cremà de les seues falletes.

Seguidament, per la vesprada, estaven convocats a les 15:00h per tal de començar la visita a la plantà dels monuments de la ciutat. Una plantà que, oficialment, va arrancar a les dotze de la nit.

Durant la jornada de hui divendres es celebrarà l’esperat lliurament de premis en l’Ajuntament de la ciutat, acte que servirà per tal de conèixer quins són els millors monuments de la ciutat, entre altres categories.

No hay comentarios

Dejar respuesta