La plaça del Mercat de Xàtiva va acollir en la jornada de diumenge una nova edició del ral·li faller infantil que va comptar amb la representació de totes les comissions de la ciutat i una àmplia participació dels fallers més menuts de la ciutat.

IMG_0026-w700-h525En aquest acte, sols apte per als xiquets, les diferents comissions van programar activitats per a que els més menuts s’ho passaren d’allò més bé. Així, els participants van poder gaudir d’activitats relacionades amb el ball, jocs de bolos, jocs tradicionals com el sambori…

Les activitats eren puntuable però l’objectiu d’aquest matí de diumenge no era un altre que el de gaudir dels jocs i les activitats que van oferir les comissions a poques setmanes del començament de les festes de Falles.

IMG_0074-w700-h525En aquest sentit, des de la Junta Local Fallera, insisteixen en la necessitat de que els més menuts tinguen les seues pròpies activitats a l’igual que passa amb els adults. A més, han volgut agraïr que les comissions, sobre tot les delegacions infantils, s’involucren tant en aquesta activitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta