Al voltant de 650 persones van gaudir el passat dissabte de la tradicional Festa de les Paelles que celebra cada any la comissió Murta Acadèmic Maravall de Xàtiva cuinant-se en total 61 paelles.

dansa-murta-6-diaridigital.esPrèviament va tenir lloc la XX edició de la Dansà Popular on més d’un centenar de “balladors i balladores” procedents de diferents escoles de danses realitzarem al costat de tot aquell que va voler sumar-se, una dansà popular, acompanyats per les “dolçaines i tabals” de la Socarrà al llarg de l’Avinguda de la Murta. Una mostra de folklore i tradició que va delectar a tots els espectadors i que va comptar amb la participació de les FAlleres Majors de la ciutat i les sues corts d’honor.

dansa-murta-3-diaridigital.esCal destacar que la festa de les paelles i la dansà són esdeveniments consolidats al calendari faller d’aquesta comissió, prova d’això és l’elevada participació que s’enregistra cada any i el fet de que les dues activitats estiguen incloses ja al programa oficial d’actes de les Falles de Xàtiva.

Des de la comissió  de la Murta remarcaven «el gran ambient» i el fet de que en cada nova edició «la gent respon». El nostre objectiu, han afegir, és «que la gent gaudixca i arrancar les Falles» que es celebraran en tan sols unes setmanes.

dansa-murta-4-diaridigital.es

paelles-murta-5-diaridigital.espaelles-murta-4-diaridigital.es

paelles-murta-3-diaridigital.espaelles-murta-1-diaridigital.espaelles-murta-6-diaridigital.espaelles-murta-8-diaridigital.espaelles-murta-7-diaridigital.espaelles-murta-9-diaridigital.es

paelles-murta-2-diaridigital.es

 

No hay comentarios

Dejar respuesta