Els «Cors amb bata» arriben a Xàtiva a través del departament de Benestar Social

Més de 250 cors de tela han arribat a través d’aquest moviment solidari que agraeix la tasca de les persones en primera línia de la pandèmia

El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva ha rebut de forma altruista per part del moviment «Cors amb bata» un total de 253 cors amb missatges d’ànim, agraïment i afecte en aquests moments tan complicats a causa del virus de la Covid-19.

Aquest moviment, que elabora cors simbòlics de tela cosits a mà amb missatges de recolzament a totes les persones que estan en primera línia de la pandèmia des de fa ara un any, naix d’un grup de dones de l’Aljarafe i de Sevilla, amb el desig de fer arribar aquest reconeixement per tal de projectar esperança i positivitat entre tots els treballadors i treballadores de serveis essencials. Es tracta d’un moviment solidari que pel moment ha cosit ja més de 16.000 peces repartides entre centres públics, comerços i persones.

Els cors rebuts al departament de Benestar Social s’han repartit entre el personal de l’Ajuntament (Servei d’Ajuda a Domicili i Casa de les Dones) i entre les diferents entitats i centres municipals com ara la Residència Caixa Ontinyent, el Centre d’Acollida de Menors i el Centre de Dia «La Immaculada», el Centre d’Atenció Primerenca, el Centre de Dia Pérez-Bruschetti, la residència Corona de l’Estrela i la residència Novaedat.

Entre els missatges que es poden llegir a aquests cors de tela es troben alguns com ara «gràcies, sou essencials», «ànim, junts ho aconseguirem», o «gràcies per cuidar de nosaltres».

«Volem agrair aquest reconeixement a les persones que porten treballant en primera línia de la pandèmia des de fa un any, i sobretot donar-li les gràcies a Delia Sánchez, que és la persona que s’ha encarregat de confeccionar aquests cors amb bata a la nostra ciutat», ha manifestat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo.

No hay comentarios

Dejar respuesta