El Gran Teatre de Xàtiva acull el premiat espectacle «Sabates noves»

Es tracta d’un teatre d’objectes per al públic familiar i xiquets i xiquetes a partir dels 3 anys, i el cost de l’entrada és de 3 euros

Aquest dissabte 13 de febrer es podrà gaudir al Gran Teatre de Xàtiva del premiat espectacle familiar «Sabates noves» de Tian Gombau (Teatre de l’home dibuixat) en una doble sessió: a les 12 hores (en valencià) i a les 17 hores (en castellà).

Es tracta d’un teatre d’objectes recomanat per al públic familiar i per a xiquetes i xiquets a partir de 3 anys. L’espectacle parla amb senzillesa i poesia del fet de créixer i dels sentiments que això comporta, i ha aconseguit reconeixements com ara Millor espectacle per a xiquets i xiquetes i públic familiar als Premis MAX 2020, Millor espectacle de xicotet format als FETEN 2019, Millor escenografia a la Fira de Teatre de Titelles de Lleida 2019, i Premi del Públic Professional al International Puppet Festival «Visiting Arlekin» d’Omsk (Rússia) 2019.

La funció tracta d’un xiquet que estrena sabates i se’n va al riu a berenar. Pel camí descobreix el món que l’envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seues sabates van acumulant experiències i la seua mida ens acompanya en els transcurs dels anys. En aquest espectacle partim d’un fet local (una tradició de Vinaròs) per arribar a l’univers. Una aventura per als xiquets i les xiquetes, i una manera de connectar als adults amb la seua infantesa a través de cançons populars, relació amb la natura i el pas del temps.

L’entrada, tant per a la funció del matí com per a la de la vesprada, té un preu de 3 euros i les entrades encara es poden adquirir a la pàgina web d’Instanticket o bé a la Casa de la Joventut de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + 1 =