El València B.C. jugarà per catorzé any consecutiu el Torneig que el C.B. Genovés

Angel Cepeda dirigirà l’equip valencià i debutarà al Torneig del Genvovés.


El València B.C. jugarà per catorzé any consecutiu el Torneig que el C.B. Genovés organitza, en categoria Cadet. En totes les edicions ha participat, junt al C.B. Genovés en aquest Torneig que, any rere any, intenta portar als millors equips de la categoria. El València va ser qui es va emportar la primera edició ,allà per l’any 2004, on un jove Víctor Claver ja va mostrar tot el seu potencial, que amb els anys s’ha confirmat.

La resta dels Tornejos els han guanyat, Joventut en 7 ocasions, el Barça en una, el Real Madrid en dues i el Cajasol Sevilla en una altra .Per a aquestos equips,el nostre torneig, que va sent un “termòmetre”, en el calendari de preparació per al campionat d’Espanya Cadet. És un bon examen per veure en quin moment de la preparació es troben els equips, veure si van pel bon camí, competir amb equips que probablement es trobaran en el campionat d’Espanya de final de temporada. Després del València B.C., el Joventut és l’equip que compta amb més participacions, ha estat en tots els tornejos excepte en la segona edició, en el que el Real Madrid i el Barça completaven el cartell junt al València B.C. i el C.B. Genovés.

Després, altres equips que han partitcipat en aquest campionat han sigut el Caprabo Lleida, en un ocasió, el F.C. Barcelona en dues, el Real Madrid en quatre, l’Estudiantes de Madrid en dues, el BCM Ostrava de la República Txeca en una, l’Unicaja Màlaga en dues ocasions, el Cajasol Sevilla en una i el Sabonis BC de Lituània en una.

Així doncs, si ajuntem tot el dit abans ,ens trobem davant d’un torneig que presenta molt
bones sensacions, probablement ens trobem davant d’un dels tornejos amb més nivell de bàsquet dels darrers anys.

De fet, i tornant a parlar de l’equip de la capital del Túria, aquest equip compta amb varis
jugadors que han format part de la selecció cadet que el passat més de gener va participar en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques com és el cas de Pablo Murcia Guillem Ferrando, Alejandro Ortega, Dani Pérez, Alejandro Ruíz, , Miguel Manzano i Carles Marín.

Aquesta Selecció Valenciana, amb gran representació de jugadors del València BC, un total de 7, que jugaran al torneig del Genovés, va quedar en 4t lloc després de perdre el darrer partit amb la selecció aragonesa.

És una bona oportunitat per veure a aquestos equips que compten amb jugadors que ,de
segur, en un futur estaran en els primers equips de la lliga ACB. Des de l’organització es comentava que “l’experiència de tots estos anys ha fet veure que és un campionat que dóna l’oportunitat de veure jugadors que en el futur no molt llunyà, es podrà presumir d’haver-los vist competir en categoria cadet, i poder comparar l’evolució d’ells i al mateix temps tindre el privilegi d’haver-los conegut en la seua etapa de formació. Qui anava a dir en el primer torneig que Claver seria campió del món amb la selecció espanyola? Doncs, el Genovés ha tingut el privilegi de veure-lo quan encara tenia 15-16 anys i ja demostrava tot el seu potencial. O qui anava a pensar que jugadors com Albert Venturai, Alberto Abalde i Natxo Nogués serien la columna vertebral de l’equip ACB del Joventut de Badalona. O que el propi Guillem Vives estaria formant part del planter ACB del València BC i de la selecció espanyola?. I així altres noms propis que el Genovés ha tingut la sort de veure’ls córrer pel seu pavelló.”
El proper 3, 4 i 5 de març tornarem a tindre l’oportunitat de veure un torneig en el que
participaran jugadors amb molta projecció, i tot en un torneig organitzat pel CB Genovés.
C.B. Genovés

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + 1 =