El president Toni Gaspar visita el nou centre de dia de La Font de la Figuera

• Junt a la vicepresidenta Maria Josep Amigó, han recorregut el centre per a persones majors, que ha comptat amb una inversió de 1,2 milions d’euros per part de la Diputació, i que disposa d’un total de 40 places

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, acompanyat per la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, ha visitat el municipi de La Font de la Figuera amb l’objectiu de conéixer de primera mà el nou centre de dia per a persones majors de la localitat, la construcció del qual ha sigut finançada per la corporació amb un desemborsament de 1,2 milions d’euros.

Els representants de la institució provincial, acompanyats per l’alcalde de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i membres de la corporació municipal, han recorregut les instal·lacions d’un centre de dia de caràcter comarcal, que disposarà d’un total de 40 places.

Toni Gaspar i Maria Josep Amigó han acudit a més a l’ajuntament del municipi de La Costera. Allí el president de la Diputació, en presència de l’alcalde i de diversos regidors, ha plasmat la seua signatura en el llibre d’honor de la casa consistorial.

La Font de la Figuera compta amb poc més de 468.504 euros del Pla d’Inversions de la Diputació 2020-21, així com 111.415 euros de la part del Fons de Cooperació que aporta la corporació provincial i que pot destinar-se tant a inversió com a despesa corrent.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − trece =