Jesús González és reelegit president de la Junta Local Fallera de Xàtiva

En la vesprada d’ahir va tenir lloc l’elecció de president de la Junta Local Fallera. En l’acte, que es va celebrar a la Casa de la Cultura.

Jesús González i Sarión reelegit de nou com a president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, per als pròxims dos anys. Així es va decidir ahir dimecres 16 de juny a l’Assemblea extraordinària celebrada a la Casa de la Cultura, amb la presència de presidents i presidentes i representants dels càrrecs de gestió, el Presidente Nat de la Junta Local Fallera de Xàtiva i Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà,(per vídeo conferència) la regidora de Falles Maria Beltrán, i la secretaria en funcions Cèlia Gorrita.

Amb aquest és la seua quarta etapa al capdavant de les Falles de Xàtiva, les comissions de la ciutat li desitgen sort i encerts en aquesta nova etapa.

Jesús per la seua part es va mostrar molt il·lusionat, va voler donar les gràcies pel suport rebut en aquesta quarta legislatura consecutiu per part dels presidents i presidentes de les diferents comissions de la ciutat, ” i vull traslladar al col·lectiu faller que des de ja treballaré amb la mateixa junta executiva amb la qual m’ha acompanyat durant aquests dos anys, per a fer en el 2022 una festa fallera que tant necessitem i estem esperant tots”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 6 =