El PP de Xàtiva exigeix al govern del Sr. Cerdà mesures efectives per a frenar l’onada de robatoris a bixquert

.- Sanchis (PP): “Els veïns de bixquert tenen por pels robatoris, per això proposem instal·lació de càmeres de seguretat i presència policial”.

El PP de Xàtiva ha exigit mesures efectives i conduents a frenar l’onada de robatoris i inseguretat en bixquert. En les últimes setmanes estem sent coneixedors de robatoris cada setmana. A més estem parlant de robatoris en els quals les persones estan dins dels seus habitatges.

Al mes de març passat des del Partit Popular ja es va alertar de la necessitat de prendre mesures per a atallar els robatoris en bixquert, i davant la passivitat del govern del Sr. Cerdà, des del Partit Popular tornem a demanar que s’actue.
Segons Marcos Sanchis» la gent en bixquert té por, ja no pots estar tranquil a casa. Per això és la nostra obligació com a servidors públics donar seguretat als nostres veïns a Xàtiva i en Bixquert. Per això des del Partit Popular proposem tres mesures. La primera és que la policia local patrulle per bixquert, és necessari que es veja més presència policial en la zona, la caseta de la policia local està sempre tancada. En segon lloc, que existisca coordinació entre els cossos de policia local, policia nacional i guàrdia civil per a actuar en la zona. I, en tercer lloc, instal·lar càmeres de seguretat en els accessos dels camins més importants per a prevenir els robatoris. No ens serveix que l’Alcalde ens diga que tranquil·litat que som una ciutat segura, necessitem que s’afronte la realitat i que es prenguen mesures efectives».
Així mateix, des del PP s’apunta que amb la instal·lació de càmeres de vigilància en la zona dels contenidors d’escombraries, es produiria també un efecte dissuasiu en el mal ús dels punts de recollida d’escombraries. En aquests moments veiem com totes les setmanes es produeixen abocaments prohibits en la zona de recollida d’escombraries, que amb la instal·lació de càmeres de seguretat s’evitarien.

No hay comentarios

Dejar respuesta