El Consorci per a la Gestió de Residus V5 COR visita l’Ecoparc de Gandia

Hui, el Consorci per a la Gestió de Residus V5 COR ha celebrat el seu particular ‘Green Friday’ visitant l’Ecoparc de Gandia, per a donar visibilitat i conscienciar amb la necessitat de tractar correctament el residu tèxtil a través de la xarxa d’ecoparcs del Consorci, en col·laboració amb la Fundació Humana, que centra la seua activitat a donar-li una segona vida a la roba usada, afegint-li valor amb fins socials.

A les instalacions del Consorci a Gandia, el contenidor de la Fundació Humana ha recollit vora 9 tones de residu tèxtil que no anirà a la bossa de ‘tot en un’ i per tant no acavarà a l’abocador, amb el sobrecost que això suposaria per als contribuyents.

En xifres de l’any anterior s’ha duplicat els quilos recollits, sens dubte unes dades per a estar orgullosos.
A l’acte han assistit el President del COR, Vicent Muñoz, el Vicepresident Miguel Ángel Pi Cornell, el Gerent de Vytrusa, Juan José Giner, i el Responsable d’Humana, Nicolás Torres.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR és el seu acrònim en anglès) és una iniciativa que té com a finalitat promoure i desenvolupar durant una setmana accions de sensibilització sobre la generació i gestió de residus i el consum sostenible de recursos.
El COR ha plantejat una setmana plena d’activitats, al llarg de tot el territori, per donar a conèixer les principals iniciatives del nostre Consorci i els nostres municipis, en matèria de Prevenció en la generació de Residus.

No hay comentarios

Dejar respuesta