El Portal d’Ocupació Xàtiva, ha publicat dues noves ofertes de treball

En aquesta ocasió s’ofereix un lloc de treball com a repartidor mentre que l’altra oferta cerca xapistes o pintors

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva, Portalemp, ha publicat dues noves ofertes de treball. En una d’elles es demanda un repartidor de formatges per a una empresa de la Llosa de Ranes, mentre que l’altra oferta, d’un concessionari de Xàtiva, oferta lloc de treball a pintors o xapistes.

Pel que fa a l’oferta a Xàtiva, el que es busca és un xapista o pintor per a treballar en la reparació de vehicles de motor i motocicletes, amb un contracte indefinit de jornada completa i un salari a convenir.

D’altra banda, l’oferta de la Llosa de Ranes demanda un repartidor per a una indústria manufacturera de formatges. Es tractaria d’un contracte indefinit, amb jornada laboral completa de 6 del matí a 14 de la vesprada, i amb salari a convenir. Per a optar al lloc és necessari disposar del carnet C de conducció, i val amb tenir un nivell mitjà d’espanyol i el graduat de la ESO.

Els interessats en aquestes ofertes o en descobrir la resta d’ofertes del Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina https://xativa.portalemp.com per obtenir més informació.


En Castellà:

Disponibles dos nuevas ofertas laborales en el Portal de Empleo de Xàtiva

En esta ocasión se ofrece un puesto de trabajo como repartidor mientras que l’altra oferta cerca chapistas o pintores

El Portal de Empleo del Ayuntamiento de Xàtiva, Portalemp, ha publicado dos nuevas ofertas de trabajo. En una de ellas se demanda un repartidor de quesos para una empresa de la Llosa de Ranes, mientras que la otra oferta, de un concesionario de Xàtiva, ofrece un puesto de trabajo a pintores o chapistas.


En cuanto a la oferta en Xàtiva, lo que se busca es un chapista o pintor para trabajar en la reparación de vehículos de motor y motocicletas, con un contrato indefinido de jornada completa y un salario a convenir.

Por otro lado, la oferta de la Llosa de Ranes demanda un repartidor para una industria manufacturera de quesos. Se trataría de un contrato indefinido, con jornada laboral completa de 6 de la mañana a 14 de la tarde, y con salario a convenir. Para optar al lugar es necesario disponer del carné C de conducción, y vale con tener un nivel medio de español y el graduado de la ESO.


Los interesados en estas ofertas o al descubrir el resto de ofertas del Portal de Ocupación pueden acceder en la página https://xativa.portalemp.com para obtener más información.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 15 =