El Museu d’Arqueologia de l’Almodí reobri les seues portes amb un taller per xiquetes i xiquets

L’activitat es realitzarà els propers dissabtes i servirà per conèixer els utensilis emprats pels nostres avantpassats

El Museu d’Arqueologia de l’Almodí ha reobert les seues portes aquesta setmana, després de les obres de millora de l’eficiència energètica i de la reparació de l’ascensor de l’edifici.

Per tal motiu, s’ha organitzat un taller gratuït per a xiquetes i xiquets d’entre 7 i 11 anys que tindrà lloc a l’aula taller del museu els dissabtes 1, 8, 15 i 29 de febrer, i 7 de març en horari de 11 del matí a 13 del migdia.

En l’activitat es recrearan tres ambients de tres èpoques diferents: ibèrica, romana i musulmana, adequats amb les estris propis de cada cultura, amb la finalitat de donar a conèixer els utensilis que empraven els nostres avantpassats.

«Aquest taller familiar servirà per conèixer la història dels nostres avantpassats, una bona manera de celebrar que el nostre museu torna a obrir les seues portes», ha manifestat la regidora de Cultura i Turisme de Xàtiva, Raquel Caballero.

L’activitat ha estat promocionada als centres escolars de la ciutat, i per participar cal inscriure’s telefonant al 647 273 971.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − doce =