El poliesportiu Les Pereres acollirà el 4 d’abril el «Dia de l’Esport»

Més de 350 xiquetes i xiquetes estan citats per gaudir de diferents esports i xarrades al voltant dels hàbits saludables en l’alimentació

El poliesportiu Les Pereres acollirà el proper dia 4 d’abril el Dia de l’Esport, una iniciativa de la Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso dirigida als centres educatius per fomentar l’activitat física i que enguany va lligada als hàbits saludables en l’alimentació.

L’Ajuntament de Xàtiva participa per primera vegada en aquesta iniciativa, en col·laboració amb els col·legis de la ciutat, pel que el regidor d’Esports Pedro Aldavero ha volgut agrair «la col·laboració i la implicació de tots centres educatius», assegurant que «el proper dia 4 serà un bon matí per gaudir d’esports poc habituals».

L’activitat s’iniciarà a les 9:30 del matí i es prolongarà fins a les 13 hores. L’alumnat participant podrà practicar diferents esports com ara atletisme, bàsquet, zumba-aerobic, colpbol, taekwondo-ultimate i orientació, a més de rebre una xarrada sobre hàbits saludables en l’alimentació per part de professionals del departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. Cada activitat tindrà una durada aproximada de 30 minuts.

Està prevista la participació de més de 350 xiquets i xiquetes dels següents centres educatius de Xàtiva: Jacint Castanyeda, Gozalbes Vera, Claret, Dominiques, Pla de la Mesquita, Attilio Bruschetti, La Inmaculada, el Martínez Bellver i el Taquígraf Martí.

No hay comentarios

Dejar respuesta