Marcos Sanchis (PP) denuncia l’abandó de les Pereres: «estan en una situació lamentable per la desídia de Cerdà»

• El candidat del PP indica que “els camps de gespa porten anys sense regar-se amb el sistema d’aspersió desbaratat, provocant que cada vegada es jugue pitjor, amb la possibilitat que algú puga lesionar-se”

• Sanchis assenyala a més “la deterioració del gimnàs, amb màquines trencades, parades i bicicletes estàtiques que no funciona, o els aires condicionats, que estan desbaratats en la meitat dels casos”

• “L’esport serà una prioritat en el govern del canvi del PP a partir de les pròximes eleccions. Els esportistes i els clubs esportius, mereixen que amb els seus impostos es mantinguen les instal·lacions i no que li ho gasten en vídeos i fotos com fa ara Roger Cerdà”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha denunciat l’abandó de les instal·lacions esportives de Xàtiva com el Poliesportiu Municipal ‘Les Pereres’ «que es troba en una situació lamentable per la desídia del govern de Roger Cerdà i la seua nul·la gestió en l’àrea d’esports».
Marcos Sanchis ha explicat que «són nombroses les queixes dels usuaris de les Pereres, però al govern municipal del PSOE li dona exactament igual» i que «els camps de gespa porten anys sense regar-se, provocant que cada vegada es jugue pitjor, amb la possibilitat que algú puga lesionar-se o fer-se mal, i després caldrà gastar molts diners a posar tota la gespa nova».

«El sistema d’aspersió dels camps de futbol de les Pereres no funciona des de fa 3 anys, sense que s’haja reparat ni fet res, saltant-se les recomanacions dels propis tècnics que assenyalen que si no es manté la gespa en condicions s’acurta de manera substancial la seua vida útil i caldrà canviar-ho en menor temps, suposant més diners per a les arques públiques», indica Marcos Sanchis.

«No obstant això, a Roger Cerdà i al seu govern sembla que no els importe, com no el paguen ells sinó els veïns de Xàtiva de la seua butxaca si cal canviar després tota la gespa», indica el candidat del PP.

Marcos Sanchis ha afegit a més que «no sols els camps de futbol pateixen l’abandó de l’Ajuntament de Xàtiva, sinó a més totes les instal·lacions esportives, com el gimnàs, amb màquines trencades i parades i bicicletes estàtiques que no funcionen, o els aires condicionats, que estan desbaratats en la meitat dels casos».

El candidat del PP ha afegit que «els esportistes i clubs de Xàtiva es mereixen practicar esport en condicions i sense el temor fins i tot a patir una lesió per falta de manteniment», per això Marcos Sanchis s’ha compromés al fet que «quan el PP arribe al govern de Xàtiva a partir del pròxim 28 de maig farem totes les reparacions urgents de les instal·lacions esportives i retornarem la dignitat als nostres poliesportius municipals».

L’alcaldable del PP s’ha compromés al fet que «l’esport serà una prioritat en el govern del canvi del PP a partir de les pròximes eleccions. Els esportistes mereixen que amb els seus impostos es mantinguen les instal·lacions i no que li ho gasten en vídeos i fotos com fa ara Roger Cerdà. El govern del PP repararà tot el sistema de reg dels camps, portarà un seguiment de les instal·lacions i canviarà les màquines dels gimnasos. L’esport és vida i cada vegada hi ha més ciutadans que usen aquestes instal·lacions i per a ells governarem».

No hay comentarios

Dejar respuesta