El nou Hospital d’Ontinyent obrirà aquest mes d’abril l’edifici de Consultes Externes

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat durant la visita institucional d’aquest dimecres al nou Hospital d’Ontinyent, que obrirà aquest mes d’abril l’edifici de Consultes Externes, que el de hui “és un dia d’agraïments, perquè després d’anys de treball l’Hospital és una realitat”. El primer edil acudia a la visita junt al conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, la consellera de Política Territorial, Rebeca Torró i diversos regidors de l’Ajuntament i càrrecs del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, per fer un recorregut per les instal·lacions que van a posar-se en marxa, mentre continuen avançant la resta d’obres que està previst finalitzar abans de final d’any.

En la visita, Rodríguez confirmava la posada en marxa de la nova línia de bus a l’hospital coincidint amb l’obertura de l’edifici de les Consultes Externes, i agraía “la implicació dels diversos consellers de sanitat que han participat en aquest camí, Carmen Montón, Ana Barceló i ara Miguel Mínguez”. El primer edil recordava que “han estat 3 anys de treballs per aconseguir els permisos i 4 anys de construcció, l’Ajuntament i la ciutadania vam aconseguir que s’entenguera com d’important era açò per a Ontinyent i per a la comarca”.

El primer edil explicava que com l’actual hospital passarà a ser un hospital per a l’atenció de malalts crònics “no sols guanyem un hospital, sinó també nous serveis d’atenció i la recuperació d’altres com la diàlisi, tal i com es va comprometre la Conselleria de Sanitat”. L’alcalde també recordava que l’Ajuntament ha destinat un total de 2,5 milions € en infraestructures al voltant de l’hospital com la creació d’una nova rotonda, l’ampliació de voreres, la creació de noves parades de bus urbà i taxi, obres de millora d’aigües residuals o la dotació de subministrament elèctric.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 − uno =