El jutge envia a presó al detingut per la mort d’una anciana a Xàtiva

El jutge envia a presó al detingut per la mort d’una anciana a Xàtiva i li imputa assassinat i agressió sexual. El titular del jutjat d’instrucció número 4 de Xàtiva ha ordenat l’ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut per la mort d’una dona de 75 anys divendres passat a Xàtiva.

El jutge imputa a l’home arrestat els delictes d’agressió sexual i assassinat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). La dona va aparèixer morta en una de les habitacions del seu habitatge sobre les 21.45 hores del passat divendres, amb diversos cops en la cara i en el crani. L’interior de la casa es trobava regirat. Hores després, entorn de les 1.50 hores de la matinada, els agents van detenir a un home de 42 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de l’homicidi.

Segons la versió del detingut, quan va passar per la casa la porta estava oberta i en entrar s’havia trobat ja morta a la dona en el sòl sobre un toll de sang. De moment es desconeix si la morta, i el detingut, que són veïns del mateix barri, tenien algun tipus de relació.

El detingut que pertany a una de les comissions falleres de la ciutat, segons un membre de la comissió: l’home va estar la tarda del divendres en el casalet ajudant en els preparatius de Rali, una vegada finalitzats els treballs, es va marxar i va tornar més tard per a sopar amb l’entrepà de casa, els que es trobaven aquests moments en el casal, no van veure gens rar en ell. El detingut que no és conflictiu ni tenia problemes a relacionar-se amb la gent, un forense li realitzarà un examen psiquiàtric per avaluar el seu estat mental i si aquest tenia les seves capacitats cognitives afectades.El detingut no és conflictiu ni tenia problemes a relacionar-se amb la gent, un forense li realitzarà un examen psiquiàtric per avaluar el seu estat mental i si aquest tenia les seves capacitats cognitives afectades.


En Castellá:

El juez envía a prisión al detenido por la muerte de una anciana en Xàtiva y le imputa asesinato y agresión sexual. El titular del juzgado de instrucción número 4 de Xàtiva ha ordenado el ingreso en prisión provisional comunicada y sin fianza para el detenido por la muerte de una mujer de 75 años el pasado viernes en Xàtiva.

El juez imputa al hombre arrestado los delitos de agresión sexual y asesinato, según ha informado el Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). La mujer apareció muerta en una de las habitaciones de su vivienda sobre las 21.45 horas del pasado viernes, con varios golpes en la cara y en el cráneo. El interior de la casa se encontraba revuelto. Horas después, en torno a las 1.50 horas de la madrugada, los agentes detuvieron a un hombre de 42 años y nacionalidad española como presunto autor del homicidio.

Según la versión del detenido, cuando paso por la casa la puerta estaba abierta y al entrar se había encontrado ya muerta a la mujer en el suelo sobre un charco de sangre.Por el momento se desconoce si la fallecida, y el detenido, que son vecinos del mismo barrio, tenían algún tipo de relación.

El detenido que pertenece a una de las comisiones falleras de la ciudad, según un miembre de la comisión: «Ricardo paso la tarde del viernes en el «casalet» ayudando en los preparativos de Rali Infantil, una vez finalizados los trabajos, se marchó y regreso a la hora de cenar con el bocadillo de casa, y los que se encontraban esos momentos en el «casal», no vieron nada raro en él». El detenido que no es conflictivo ni tenía problemas en relacionarse con la gente, un forense le realizará un examen psiquiátrico para evaluar su estado mental y si éste tenía sus capacidades cognitivas afectadas.

No hay comentarios

Dejar respuesta