El Joventut de Badalona presenta el seu equip per al XIVé torneig cadet del Genovés

Ja són catorze edicions d’un Torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats del Genovés de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell.

El Joventut de Badalona ja ha presentat el seu equip, i ho farà amb un planter que la temporada passada va fer un excel·lent paper al campionat d’Espanya en categoria Infantil.
Per tant, presenta un equip amb un nombre considerable de jugadors cadet de primer any.

Un planter que manté varis jugadors de categoria mini, i on molts d’ells ja participaren en el Torneig Aleví de fa quatre anys al Genovés. Per tant ens trobem amb un equip candidat a competir en el torneig del Genovés i com no, un aspirant a la lluita per les primeres posicions al campionat d’Espanya. Jugadors com Roger Martí, Joel Juàrez, Olivier Bieshaar… lluitaran per un torneig i poder tornar a guanyar el títol que tantes vegades han aconseguit.

El fet que demostra el nivell d’aquest equip és el fet de que 7 dels jugadors que formen part del planter ,formaren part de la selecció catalana que aquest mes de gener va aconseguir la medalla d’or al campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

Sempre és un encert ,i una garantia d’alt nivell de bàsquet, comptar amb la presència del Joventut al Torneig del Genovés, tan sols s’ha de pegar una ullada als jugadors que han debutat en ACB i que han eixit de cantera d’aquest club: Albert Ventura, Guillem Vives, Josep Franch, Pere Tomàs, Nacho Nogués, Alberto Abalde, Ferran Bassas, Albert Homs, Joan Tomàs, Nacho LLovet, Àlex Barrera, Neno Dimitrijevic formen part del primer equip, i tots ells han estat als diferents tornejos del Genovés, molts d’ells tant en categoria aleví com en categoria cadet. Aquest fet ens dona a entendre que ens trobem amb un club que aposta exclusivament per la pedrera. I no tan sols en quan a jugadors, si peguem ullada dels club bàsquet genovés entrenadors que han eixit d’aquest club també podrem comprova el gran nombre de directors d’equip que hi ha repartits per tot arreu.

Clar exemple és el que a hores d’ara fa de segon entrenador del València Bàsquet en ACB, Carles Duran, el qual va estar a dos tornejos del Genovés amb el Joventut. Marc Calderon, Paco Redondo, Joan Rallo, Pau Del Tio, Lluís Riera i com no Dani Miret, el qual l’any passat va a realitzar una temporada amb l’equip júnior de la Penya que va anar de menys amés, aconseguint un excel·lent resultat en el campionat d’Espanya i que a més forma part del cos tècnic d la selecció espanyola en categoria cadet.

Aquest any debutarà a la banqueta en categoria cadet David Jumeno, un excel·lent entrenador en categories e fomació i un gran amic del club. Des del CB Genovés es comentava que “David Jimeno ja és un més de la família del CB Genovés.

«És un dels entrenadors que sempre que hi pot acudeix als nostres tornejos. Ho ha fet com a jugador, com a entrenador de l’equip aleví, com a entrenador ajudant en el cadet i ara com a primer entrenador. Pensem que és un privilegi comptar amb ell. Un gran entrenador, una gran persona i un gran amic”.

De segur que en anys posteriors alguns dels jugadors, que aquest any presenten per participar en el torneig del Genovés, formaran part del primer equip en temporades venideres.

Des del Club Bàsquet Genovés es vol fer una crida a tots els que estimen el bàsquet de formació per a assistir al Genovés i poder veure un Club que aposta per formar jugadors de qualitat i que des del primer torneig que es va organitzar en categoria aleví allà pel 2003, sempre ens ha aportat un bàsquet de qualitat.

Els dies 3, 4 i 5 de març són les dates marcades per a veure jugar al Joventut de Badalona al Pavelló del Genovés

No hay comentarios

Dejar respuesta