Canals inicia les obres de renovació del paviment al carrer Victòria

Canals inicia les obres de renovació del paviment al carrer Victòria per acabar amb el problema d’humitats que pateixen les vivendes.

Segons Manu Sanchis, regidor de l’àrea “la intervenció urbanística era una necessitat imperiosa que calia escometre donat l’entrebanc que des de feia anys tenien les famílies d’aquest carrer. Des de l’inici de la legislatura existia un compromís de la regidoria i per tant de l’equip de govern, per donar una resposta satisfactòria i sembla que finalment ho hem aconseguit”.

L’obra, demandada pels mateixos veïns, ha necessitat de l’aprovació de la Conselleria de Patrimoni per ubicar-se aquest carrer en una zona declarada BIC. Després dels estudis oportuns s’ha donat llum verda a l’inici de les obres que repavimentaran el carrer substituint les actuals llambordes per formigó imprès i construirà noves voreres, millores encarregades a l’empresa adjudicatària ATG Desarrollos de Canals. El pressupost total ascendeix a 40.000 euros provinents del recursos propis de l’Ajuntament. L’obra acabarà en un mes.

Des de la regidoria d’Urbanisme també s’anuncia altra obra d’imminent execució, aquesta al carrer Simó Duato, inclosa al PPOS, el Pla Provincial d’Obres i Serveis, amb un cost de 60.499 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta