El Gran Teatre de Xàtiva es convertirà en centre de transfusió de sang els propers dies 6 i 14 de maig

Les cites seran el dimecres 6 i dijous 14 de maig de 17 a 20 hores

Xàtiva tornarà a acollir donacions de sang durant el proper mes de maig en edificis públics de la ciutat. En aquest cas, el Gran Teatre de Xàtiva serà l’emplaçament que es convertirà en centre de transfusió de sang els propers dies 6 i 14 de maig, en horari de 17 a 20 hores.

El Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana ja va demandar el passat mes de març edificis públics municipals per tal de desenvolupar aquesta tasca, sent la Casa de Cultura el lloc escollit per a les donacions d’aquest mes d’abril. La intenció és evitar realitzar donacions en els llocs habituals, com són el Centre d’Especialitats de l’Espanyoleto i el Centre de Salut, per tal d’evitar que els donants de sang tinguen contacte amb possibles malalts de coronavirus.


En Castellà:

El Gran Teatre de Xàtiva acogerá unas jornadas de donación de sangre el próximo mes de mayo

Las citas serán el miércoles 6 y el jueves 14 de mayo de 17 a 20 horas

Xàtiva volverá a acoger donaciones de sangre durante el próximo mes de mayo en edificios públicos de la ciudad. En este caso, el Gran Teatro de Xàtiva será el emplazamiento que se convertirá en centro de transfusión de sangre los próximos días 6 y 14 de mayo, en horario de 17 a 20 horas.

El Centro de Transfusiones de la Comunidad Valenciana ya demandó el pasado mes de marzo edificios públicos municipales para desarrollar esta tarea, siendo la Casa de Cultura el lugar escogido para las donaciones de este mes de abril. La intención es evitar realizar donaciones en los lugares habituales, como son el Centro de Especialidades del Espanyoleto y el Centro de Salud, para evitar que los donantes de sangre tengan contacto con posibles enfermos de coronavirus.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro + tres =