El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest divendres la comèdia «Per davant i per darrere»

La cita tindrà lloc a les 22 hores i es tracta d’un espectacle còmic anglès traduït al valencià

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest divendres a les 22 de la nit una funció de teatre en valencià, «Per davant i per darrere», de Michael Frayn, una producció de Olympia Metropolitana baix la direcció d’Alexander Herold i versionada al valencià per Juli Disla.

Es tracta d’un espectacle difícil de definir, ja que el primer acte consisteix en una divertida sàtira d’un vodevil, dins del marc de la comèdia anglesa. D’altra banda, el segon acte és una absoluta farsa feta en pantomima (silenci), que precedeix al tercer i últim acte consistent en un embolic caòtic que farà riure al públic assistent. El seu autor, Michael Frayn, és un dels grans genis del teatre anglès de la segona meitat del segle XX.

L’elenc d’actors i actrius està conformat per noms com ara Vanesa Cano, Sergio Escribano, Ferran Gadea, Paula García Sabio, Nelo Gómez, Carme Juan, Paula Llorens, Miquel Mars o Sergio Villanueva. La durada serà de 120 minuts i el preu de les entrades és de 10 euros (8 euros amb descomptes), que es poden adquirir a través de la pàgina web d’Instanticket.

Cal recordar que la regidoria de Teatre ha llançat junt amb Adexa una promoció en la que es poden aconseguir entrades gratuïtes per a les distintes funcions programades al comprar en establiments d’aquesta associació i formar part de «Amants del Teatre», gestió que es pot fer de forma gratuïta a través de la web del Gran Teatre de Xàtiva.


En Castellà:

«Per davant i per darrere» llega este viernes al Gran Teatre de Xàtiva

La cita tendrá lugar a las 22 horas y se trata de un espectáculo cómico inglés traducido al valenciano

El Gran Teatro de Xàtiva acogerá este viernes a las 22 de la noche una función de teatro en valenciano, «Per davant i per darrere», de Michael Frayn, una producción de Olympia Metropolitana bajo la dirección de Alexander Herold y versionada al valenciano por Juli Disla.
Se trata de un espectáculo difícil de definir, puesto que el primer acto consiste en una divertida sátira de un vodevil, dentro del marco de la comedia inglesa. Por otro lado, el segundo acto es una absoluta farsa hecha en pantomima (silencio), que precede al tercer y último acto consistente en un lío caótico que hará reír al público asistente. Su autor, Michael Frayn, es uno de los grandes genios del teatro inglés de la segunda mitad del siglo XX.
El elenco de actores y actrices está conformado por nombres como por ejemplo Vanesa Cano, Sergio Escribano, Ferran Gadea, Paula García Sabio, Nelo Gómez, Carme Juan, Paula Llorens, Miquel Mars o Sergio Villanueva. La duración será de 120 minutos y el precio de las entradas es de 10 euros (8 euros con descuentos), que se pueden adquirir a través de la página web de Instanticket.


Hay que recordar que la concejalía de Teatro ha lanzado junto con Adexa una promoción en la que se pueden conseguir entradas gratuitas para las distintas funciones programadas al comprar en establecimientos de esta asociación y formar parte de «Amants del Teatre», gestión que se puede hacer de forma gratuita a través de la web del Gran Teatro de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta