El fervor va poder més que la pluja en l’ofrena a la Mare de Déu de la Seu

Pese al mal temps i la pluja, el fervor dels fallers i falleres a la Mare de Déu de la Seu va ser més fort que la tempesta, ja que totes les comissions de la ciutat van participar en l’ofrena. Fallers i falleres es van vestir amb les seues millors gales per a obsequiar a la patrona amb rams i adorns florals. Els integrants de cada comissió fallera van accedir per torns a l’interior de la parròquia.

Cadascuna de les comissions va entrar dins de l’església per a portar les ofrenes florals, on l’abat de Xàtiva, José Canet, els esperava amb il·lusió.

Tots els valents que van desafiar a la pluja no van voler perdre’s l’homenatge anual a la verge i tots van rendir honors a la Mare de Déu de la Seu, el recorregut es va fer més curt per la climatologia i van començar desfilant des de la plaça del Mercat.

Una Col·legiata repleta de fidels, fallers i falleres de les diferents comissions, esperaven a les màximes representants, Les Falleres Majors de Xàtiva, Patricia Viñes i Marives Puchades, que acompanyades per les seues Corts d’Honor i la Junta Local, tancaven la comitiva.

Les màximes protagonistes van viure amb gran emoció aquest esdeveniment.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 3 =