Malgrat la pluja fallers i falleres de Xàtiva protagonitzen la Baixada de Sant Josep

Fallers i falleres de Xàtiva van decidir participar ahir en la Baixada de Sant Josep malgrat que la pluja va fer acte de presència durant tot el matí.

A les 12 del migdia se celebrava la missa en honor al sant a l’església de Sant Josep, situada en la pujada al Castell. Al voltant de deu comissions es van donar cita en l’acte litúrgic. Van assistir també l’alcalde Roger Cerdà, la regidora de falles Maria Beltran, la regidora de Gestió de Residus i Neteja Viària Reme Sinisterra, Junta Local Fallera i veïns de la ciutat. I una vegada finalitzada la missa, la pluja va donar una tregua i les falleres decidiren baixar desfilant en processó fins a l’Albereda Jaume I. Van participar en la romeria, les Falleres Majors, presidents i representants de cada comissió.

Cal recordar que en l’assemblea de presidents es va decidir que la missa se celebraria malgrat la pluja i que cada comissió decidiria si participar o no, el que no estava previs era la baixada en romeria de Sant Josep.

Les Falleres Majors de Xàtiva, Patricia Viñes i Marives Puchades, van brillar amb llum pròpia i malgrat la pluja, van gaudir de l’esdeveniment sota la mirada atenta de familiars i amics.

Quan la processó va arribar a l’altura de l’Albereda, centenars de ciutadans esperaven als fallers i falleres que desfilaven en romeria, els van aplaudir i els van donar tot el seu suport.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − diez =