El COR presenta el seu «Decàleg de Compra Responsable» per a aquest Nadal

El Nadal ha arribat al ‘Territori COR’, i com cada any els municipis de les cinc comarques experimenten un augment considerable en la generació de residus: creix enormement el desaprofitament alimentari, la generació de residus plàstics, papers i tot tipus d’embalatges, petits i grans electrodomèstics que acaben en el fem ‘desplaçats’ per l’últim model del mercat, els enviaments ‘urgents’ en compres en línia, i un llarg etcètera.

Per aquest motiu, el Consorci de Gestió de Residus V5-COR ha publicat un ‘Decàleg de Compra Responsable’. Es tracta d’un llistat de bones pràctiques lligades al consum en aquestes dates, que totes les ciutadanes i ciutadans del nostre territori haurien de tindre en compte abans de realitzar les compres durant aquestes festes.

La campanya es desenvoluparà en xarxes socials principalment, lloc en el qual es publicarà diàriament un consell per a comprar sense perdre de vista la cura del Planeta.

Vicent Muñoz, President del COR i Alcalde de la Font de la Figuera ha posat de manifest la importància del consum responsable, i la necessitat de fomentar el comerç de proximitat, que genera ‘menys petjada de carboni que aquell relacionat amb les grans superfícies’.

També ha volgut recordar la campanya de ‘Bicis Solidàries’ que el Consorci està duent a terme al costat del col·lectiu ‘Soterranya’, consistent en la reparació de les bicis rebudes a través de qualsevol ecoparc de la xarxa consorciada, per a repartir-les entre col·lectius en risc d’exclusió i famílies amb dificultats, ‘i contribuir al fet que el Nadal arribe a tots i que siga més sostenible com a part de la responsabilitat social corporativa que tenim com a Consorci’.

No hay comentarios

Dejar respuesta