La atleta Setabense María Ureña s’incorpora al Club d’Atletisme Cárnicas Serrano

• L’atleta setabense principal reforç de l’equip valencià que impulsa el seu equip femení i aposta per la joventut per a la temporada 2022

L’atleta Maria Ureña s’incorpora a les files del Club d’Atletisme Cárnicas Serrano per a la temporada 2022. L’atleta natural de Xátiva ja ha demostrat les seues condicions en proves de fons i es tracta d’una de les atletes amb més projecció de la Comunitat Valenciana. Als seus 25 anys l’atleta setabense compta amb un gran palmarés en categories inferiors amb un total de quatre medalles en proves com els 3.000 i 5.000 metres. María també destaca en el cross i en la ruta, on compta amb una marca de 34:32 en 10k. Després de diversos anys en les files del Platges de Castelló, Maria Ureña s’uneix a un projecte en el qual compartirà equip amb atletes de la talla de María José Pérez, Marta Esteban, Alicia Pérez i María José Cano entre altres.

Una altra de les incorporacions destacades del club serà la de Noelia Juan, triatleta internacional de 25 anys, i una habitual de les proves de ruta que compta amb una marca de 34 minuts i 59 segons en 10K. L’atleta d’Onil, Natalia Milla, també vestirà els colors de Serrano en 2022 després de finalitzar la temporada amb un gran rendiment en les proves de camp a través en categoria sub23. Aquestes incorporacions s’uneixen a la de l’atleta hispà estatunidenc establida a Colorado, Cristina McKnight, que es va unir al club el mes d’octubre passat i que compaginarà la temporada americana amb l’espanyola..

En categoria masculina destaca la incorporació de Miguel Baidal. Als seus 20 anys, l’esportistes de Sant Joan, ha sigut campió d’Espanya sub20 de Camp a través i ha vestit els colors de la selecció nacional en dues ocasions. Durant els últims anys ha compaginat l’atletisme i el triatló, on també ha aconseguit medalles en campionats nacionals. Des de fa un any Miguel es dedica en exclusiva a l’atletisme i el seu objectiu és tornar a ser internacional, en aquesta ocasió en categoria sub23.

No hay comentarios

Dejar respuesta