El Cor Ciutat de Xàtiva torna a les seues activitats amb tres actuacions programades

La primera serà el XXIV Festival el proper 7 d’octubre al Gran Teatre de Xàtiva a les 19:00h,  un concert especial.  En primer lloc perquè acolliran a la Masa Coral de Minglanilla, de la província de Cuenca, un conjunt amb una trajectòria de quasi 30 anys, amb concerts a molts llocs d’Espanya i d’Europa; el dia 7 interpretaran un repertori de compositors contemporanis.

En segon lloc, el Cor Ciutat de Xàtiva presentarà una proposta innovadora, interpretant l’obra Romancero Gitano del compositor italià Mario Castelnuovo-Tedesco en què armonitzà 7 poemes del gran poeta granadí per a cor mixte i guitarra; el Cor cantarà i dues professores del Ballet Òpera d’Ontinyent ballaran coreografies creades expressament per Teresa Gandía.  A més a més, a la guitarra serà tot un privilegi  comptar amb britànic Jonathan Ross Parkin amb una trajectòria de formació i actuació entre Escòcia i Finlàndia. Aquest repertori diferent amb acompanyants de gran nivell segur que agradarà al públic que acudisca al Gran Teatre eixe dia.  Com és habitual, les entrades al Gran Teatre seran gratuïtes i es podran recollir prèviament  a la Casa de la Cultura o el mateix dia al Gran Teatre.

Aquest mateix cap de setmana, el Cor acudirà el 9 d’octubre al Perelló, com tots els anys, convidat per l’Ajuntament per a posar música al Te Deum ofert a la Senyera.

En desembre, torna el Festival En Nadal en la 4ª edició en què participaran cors de xiquets i xiquetes de Xàtiva i més enllà. Serà el diumenge 17 de desembre a les 18:00h, també al Gran Teatre. Aprofitem aquesta ocasió per a repetir que les portes del Cor Ciutat de Xàtiva estan obertes a totes les persones amb ganes de cantar, que el cant coral és una activitat musical molt completa que ajuda a tenir una salut mental i física molt bona, que crea certa addicció en el sentit que quant més cantes, més ganes en tens.  Així que vos recordem que els assajos són  dilluns i dimecres de 22:00h a 23:30h al CCX de Xàtiva i que podeu contactar amb el Cor mitjançant aquest enllaç: https://cordexativa.com/si-vols-cantar-amb-nosaltres/

No hay comentarios

Dejar respuesta