Xàtiva celebra el Dia Mundial del Turisme amb visites guiades i accés gratuït al Castell i els museus

El dimecres, 27 de setembre, tots els espais turístics municipals ubicats a Xàtiva tindran accés gratuït, i el cap de setmana, 30 de setembre i 1 d’octubre, hi haurà visites guiades, també gratuïtes, per la «ruta romana i àrab» i la «ruta de l’aigua»

Xàtiva, 20 de setembre de 2023.- El pròxim dimecres 27 de setembre és el Dia Mundial del Turisme i Xàtiva ho celebra amb diverses activitats. Durant aquest dia l’accés a tots els espais turístics municipals ubicats a Xàtiva seran gratuïts, on s’inclou el Castell, el Museu de l’Almodí i la Casa de l’Ensenyança. A més, el cap de setmana hi ha organitzades dues visites guiades, també gratuïtes i amb inscripció prèvia fins a completar aforament: la «ruta romana i àrab», el dissabte 30 de setembre; i la «ruta de l’aigua», el diumenge 1 d’octubre.

La «ruta romana i àrab», el dissabte, eixirà des de l’Oficina de Turisme a les 10:30 h, tindrà una durada de dues hores i visitarà el Nimfeu Romà, els banys i la Necròpolis àrabs. La «ruta de l’aigua», el diumenge, començarà també a les 10:30 h des de l’Oficina de Turisme, tindrà una durada de tres hores i mitja i anirà cap a la font dels vint-i-cinc dolls, continuarà pel camí de Sant Antoni, les Arcadetes d’Alboi, la Cova Negra i la Casa de la Llum. Es recomana portar calçat còmode i aigua.

La reserva per a les dues visites guiades es pot realitzar a partir del divendres a l’Oficina de Turisme, per telèfon al 962273346 o al correu electrònic oficinaturisme@xativa.es.

No hay comentarios

Dejar respuesta