El Cor Ciutat de Xàtiva comença un nou curs carregat d’esdeveniments i projectes

El Cor Ciutat de Xàtiva ha reprès la seua activitat després de l’estiu amb una agenda carregada d’esdeveniments i de projectes

El proper dia 1 d’octubre serà el XXIII Festival a les 20h a l’Església Sant Pere de Xàtiva; el cor invitat és El Grup Polifònic Ars Nova de Xàbia amb qui els xativins ja feren un concert a Xàbia el 10 de juliol passat.

El 9 d’octubre, com tots els anys, convidat per l’Ajuntament del Perelló, posarà música al Te Deum ofert a la Senyera.

En desembre, després de dos anys d’interrupció degut a la COVID, torna el Festival En Nadal en la 3ª edició en què participaran cors de xiquets i xiquetes de Xàtiva i més enllà.

A més a més el Cor Ciutat de Xàtiva té un projecte molt interessant, el resultat del qual donarà a conèixer al seu públic a principi d’abril. Junt amb el Grup Polifònic Ars Nova de Xàbia i l’Orquesta Sinfónica Ciudad de Requena SM Sta.Cecilia, dirigits pel nou director del Cor de Xàtiva Borja Martínez Alegre, interpretarà la Sunrise Mass del compositor contemporani noruec Ola Gjeilo: un repte al qual tota persona interessada en participar ho pot fer, posant-se en contacte amb el Cor Ciutat de Xàtiva en aquest enllaç (https://cordexativa.com/si-volscantar-amb-nosaltres/)

Els assajos a partir d’octubre seran dilluns i dimecres de 22h00 a 23h30 al Centre Cultural Xàtiva (Carrer Palasiet, 15 – Xàtiva). Si vos abelleix descobrir un repertori ric en emocions, no ho dubteu

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce + dos =