El conservatori Lluís Milan celebra la seua XVII Setmana Cultural

Actes a Sant Agustí i la col·laboració en la Gala Ballem 2019 marquen les activitats centrals de la setmana de portes obertes del Lluís Milan

En aquesta edició s’han preparat 3 audicions a càrrec dels alumnes del centre, una master class de piano que tindrà lloc el dijous 11 d’abril a les 10:00h i 16:00h, amb posterior concert a les 19:00h, i diferents jornades de portes obertes. També, l’alumnat del conservatori col·laborarà un any més amb Innovatori de Moviment Alicia Herrero per a la Gala Ballem 2019 que se celebrarà el 12 i 13 d’abril al Gran Teatre.

Conservatori-alumnos-4El dilluns 15 i dimarts 16 d’abril hi hauran jornades de portes obertes a les 15:30h de la vesprada per a que tots els alumnes de cinquè de primària que vulguen visiten el centre i coneguen les seues activitats. Els dos dies tindran lloc, a les 19:00h, una audició d’alumnes de música de cambra. El dimecres 17 d’abril conclourà la Setmana Cultural amb un berenar a les 17:00h i una posterior audició a les 19:00h d’alumnes de piano i orquestra.

Conservatori-alumnos-3Prèviament a la setmana principal, l’alumnat del conservatori està tenint la possibilitat de gaudir de diferents eixides relacionades amb el món de la música. El dimecres 3 d’abril alumnes de violí del conservatori de Xàtiva van col·laborar en l’intercanvi que van realitzar l’alumnat de l’aula Suzuki amb els del Conservatori Superior d’Albacete, on van compartir una classe i van realitzar un concert. El divendres 11 d’abril es va organitzar una eixida al Palau de la Música de València per assistir al concert on destacava la concertista de clarinet Sabina Meyer i el dilluns 8 d’abril les i els alumnes que ho van desitjar van gaudir de l’opera «Carmen» al Conservatori Superior de València.


En Castellà:

El conservatorio Lluís Milan celebra su XVII Semana Cultural

Conservatori-alumnos-1


Actas en San Agustí y la colaboración en la Gala Ballem 2019 marcan las actividades centrales de la semana de puertas abiertas de Lluís Milan

El próximo miércoles 10 de abril el conservatorio Lluís Milan inicia las actividades principales de su XVII Semana Cultural. En esta edición se han preparado 3 audiciones a cargo de los alumnos del centro, una master class de piano que tendrá lugar el jueves 11 de abril a las 10:00h y 16:00h, con posterior concierto a las 19:00h, y diferentes jornadas de puertas abiertas. También, el alumnado del conservatorio colaborará un año más con Innovatori de Movimiento Alicia Herrero para la Gala Ballem 2019 que se celebrará el 12 y 13 de abril en el Gran Teatro.

El lunes 15 y martes 16 de abril habrán jornadas de puertas abiertas a las 15:30h de la tarde para que todos los alumnos de quinto de primaria que quieran visiten el centro y conozcan sus actividades. Los dos días tendrán lugar, a las 19:00h, una audición de alumnas de música de cámara. El miércoles 17 de abril concluirá la Semana Cultural con una merienda a las 17:00h y una posterior audición a las 19:00h de alumnas y alumnos de piano y orquesta.

Previamente a la semana principal, el alumnado del conservatorio está teniendo la posibilidad de disfrutar de diferentes salidas relacionadas con el mundo de la música. El miércoles 3 de abril, alumnas y alumnos de violín del conservatorio de Xàtiva colaboraron en el intercambio que realizó el alumnado del aula Suzuki con los del Conservatorio Superior de Albacete, donde compartieron una clase y realizaron un concierto. El viernes 8 de abril se organizó una salida al Palau de la Música de Valencia para asistir al concierto donde destacaba la concertista de clarinete Sabina Meyer y el lunes 11 de abril las y los alumnos que lo desearon disfrutaron de lo opera «Carmen» al Conservatorio Superior de Valencia.

No hay comentarios

Dejar respuesta