El Consell de la Joventut de Xàtiva presenta la revista “Associats 2020”

Una revista en la que es mostra tota la tasca realitzada pel CJX al llarg del 2020, amb entrevistes amb joves xativins i xativines, informació d’interès per a la joventut o articles d’opinió de diferents personalitats com l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà o l’expresidenta del Consell Valencià de la Joventut, Pilar Blasco. Enguany, a més, aquesta revista anirà acompanyada per el suplement “Guia d’Associacions Juvenils de Xàtiva” en la que es podrà consultar tota la informació i dades de contacte de les associacions juvenils de la ciutat.

Aquest divendres 17 de desembre el Consell de la Joventut de Xàtiva ha presentat la revista “Associats 2020” a través d’un vídeo publicat a les diferents xarxes socials de l’entitat degut a la impossibilitat de realitzar la presentació de manera presencial a causa de les restriccions sanitàries. Podeu visitar aquests perfils per accedir a la presentació i visitar el lloc web de l’entitat per tal de llegir de manera digital aquesta revista.

La revista “Associats” és una iniciativa que va recuperar el CJX l’any 2019 després de molts anys d’aturada, comptant ara mateix amb les edicions del 2003, 2004, 2005, 2019 i l’actual edició de 2020. Aquesta publicació pretén mostrar tota la tasca realitzada pel CJX al llarg de l’any, fent un repàs de les diferents activitats, accions i campanyes realitzades en un any marcat per la COVID-19, però també oferint contingut d’actualitat i d’interès per a la ciutadania. En aquest sentit, es poden trobar entrevistes amb joves xativins i xativines que han destacat gràcies als seus projectes o a la seua dedicació professional, entre els que trobem a Luci Simón, promotora del lloc web “QueCovid.es”, Pablo Guinart, músic professional, María Ureña, esportista d’elit en l’àmbit de l’atletisme, Álvaro Moratinos, membre del club “Formula Student” de la UPV, Marta Soro, docent a l’acadèmia “Marbe” que dona una sèrie de consells per a preparar millor els exàmens, i Ignacio i Marta Calatayud, impulsors del “Centro TECE”, dietista-nutricionista i fisioterapeuta respectivament, que parlen sobre els mites de les dietes i sobre els problemes d’esquena arran del confinament.

D’altra banda, en l’apartat “Opinió” apareixen diferents articles d’opinió realitzats per diferents personalitats relacionades amb la joventut, com Pilar Blasco, expresidenta del Consell Valencià de la Joventut, que afirma que “Participar val la Pena”, Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva, amb l’article “L’associacionisme Juvenil, motor de vocacions i valors”, David Latorre, tècnic del CVJ i professional de joventut, que explica la seua experiència al món dels Consells de la Joventut, i Alexandra Boluda, vicepresidenta del CJX que parla de noves formes de comunicació i participació juvenil.

Com a novetat en l’edició d’aquest any, la revista va acompanyada del suplement “Guia d’Associacions Juvenils de Xàtiva”, un dossier en el que apareix informació, dades de contacte i fotografies de les diferents associacions juvenils membre del CJX i que pretén donar a conèixer i donar visibilitat a la tasca tan important i necessària que desenvolupen en els seus àmbits.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva estan molt contentes amb la feina realitzada al llarg d’aquest 2020 i amb el resultat d’aquesta revista, i animen a tota la ciutadania a llegir-la accedint al lloc web (www.cjxativa.org) o obtenint un exemplar físic a través d’uns punts de recollida que s’anunciaran pròximament a través dels perfils de l’entitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × dos =