El Consell de la Joventut de Xàtiva organitza un curs gratuït sobre la Llei de protecció de dades

Un curs que tindrà lloc aquest dissabte 24 d’abril, de 10:00h a 13:30h a la Casa de Cultura de Xàtiva, que pretén aportar les nocions bàsiques d’informació, aplicació i compliment de la “LOPD 3/2018”. Per tal de participar cal inscriure’s prèviament a través d’un formulari que es troba al lloc web del CJX.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva s’ha organitzat aquest curs que pretén donar resposta a una necessitat transmesa per part d’algunes de les seues entitats membre, associacions que treballen setmanalment amb les seues sòcies i socis -en molts casos menors d’edat al tractar-se d’associacions juvenils- i que per tant han de fer un adequat tractament de les seues dades personals, dades mèdiques, bancàries, drets d’imatge, etc., ja que es tracta d’una obligació que està regulada per la llei.

En aquest sentit, la “Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals” regula com ha de fer-se aquest tractament de les dades personals d’usuaris i usuàries per garantir els seus drets, una llei que totes i tots coneguem però que en pocs casos sabem aplicar adequadament al cent per cent sense conèixer les possibles conseqüències que podria suposar una mala aplicació de la mateixa. Per això, aquest curs, que estarà impartit per la Borsa de Formació del Consell Valencià de la Joventut, pretén donar una sèrie de nocions bàsiques que faciliten la comprensió d’aquesta llei i aportar unes pinzellades sobre com aplicar-la correctament.

Per tal d’inscriure’s a aquest curs caldrà emplenar un formulari al que es pot accedir a través del següent enllaç (https://cjxativa.org/inscripcio-a-la-formacio-gratuita-sobre-proteccio-de-dades-per-a-associacions-24-dabril/) o des del lloc web del CJX (www.cjxativa.org), accedint a la pestanya Serveis, Inscripcions, “Inscripció a la formació gratuïta sobre protecció de dades”.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva animen a totes les associacions i a totes les persones que estiguen interessades a participar d’aquest curs emplaçant-los aquest dissabte en la sala de conferències a l’ultima planta de la Casa de Cultura de Xàtiva (C/Montcada, 9A)

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 4 =