El CJX organitza la FesJove 2022 el proper dissabte 22 d’octubre 2022

Com en edicions anteriors, la FesJove tindrà lloc a l’Albereda Jaume I de 10h del mati fins les 14h30 de la vesprada.

L’acte d’inauguració es realitzarà cap a les 10:45 aproximadament que comptarà amb l’actuació de la Muixeranga de Xàtiva, que realitzaran també un assaig/taller obert per a tot aquell que vullga participar.

La FesJove organitzada pel Consell de la Joventut de Xàtiva torna per aquestes dates a la ciutat de Xàtiva. Aquesta ja tradicional activitat, és la més important de l’any per a l’associacionisme i la xarxa juvenil de la ciutat. Gràcies a aquesta, les entitats i associacions que formen part del CJX tenen un espai on poder mostrar les activitats, tallers, informació i projectes que realitzen durant el curs. Es tracta d’una oportunitat per donar-se a conèixer i que la gent puga passar una bona estona participant dels tallers, concursos, actuacions i moltes coses més que la xarxa juvenil i la Joventut associada de Xàtiva ha preparat per aquest dia.

Com en edicions anteriors, la FesJove tindrà lloc a l’Albereda Jaume I de 10h del mati fins a les 14H30 de la vesprada. Serà tot un matí dedicat a conèixer i posar en valor el treball tan afortunat que fan les associacions i entitats juvenils on tota la ciutadania està convidada a participar i visitar-nos.

El CJX és el representant de la joventut a Xàtiva i actualment està format per 17 associacions d’àmbits molt diversos, com bé d’educació no formal, de caràcter social i voluntariat, culturals i joventuts dels partits polítics i sindicats.

Durant el matí, totes aquestes entitats que formen la xarxa juvenil associativa de la ciutat tindran un estand on totes les persones que vullgues podran apropar-se per rebre informació i interessar-se pel projecte de cadascuna d’elles. A més, es portaran a terme diverses activitats, tallers i tornejos de jocs de taula, així com inflables i atraccions, la presentació del projecte “Premis 1%” (on es destina un 1% del pressupost del CJX) i un sorteig d’una càmera instantània per a tot aquell que vullga participar. Com en anys anteriors, es comptarà amb la presencia del Consell Valencià de la Joventut que dinamitzarà un espai participatiu on les persones joves que s’apropen podran donar la seua opinió i mostrar les seues inquietuds sobre temàtiques com l’emancipació, educació, feminisme, sostenibilitat, etc. Per anar tancant, a les 12h30 ens dinamitzarà la FesJove una actuació a càrrec del grup Arparrusa i per finalitzar es realitzarà un dinar de germanor amb totes les persones participants que prèviament s’havien apuntat.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva es mostren satisfetes per la tasca realitzada i animen a totes i tots, joves, infants i adults a participar de la FesJove el proper dissabte 22 d’octubre a l’Albereda Jaume I, de 10 a 14h30.»

No hay comentarios

Dejar respuesta